неділя, 04 березня 2012 14:55

"Моїм наступним суперником стане Хей" - Віталій Кличко

"Моїм наступним суперником стане Хей" - Віталій Кличко

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко (44-2-0, 40 KO) заявив, що наступний свій бій проведе проти екс-чемпіона за версією WBA британця Девіда Хея (25-2-0, 23 КО).

Таку заяву Кличко-старший зробив минулої ночі в Дюссельдорфі (Німеччина) після перемоги свого брата Володимира над Жан-Марком Мормеком. "Вже можна сказати, що моїм наступним суперником стане Хей", - заявив Віталій Кличко в прямому ефірі телеканалу RTL. Однак, поки Віталій не уточнив, де і коли відбудеться бій.

Хей відреагував на ці слова в твіттері, написавши "Віталій нарешті погодився на бій зі мною, сказавши про це в прямому ефірі телеканалу RTL. Час готуватися до бійки".

Нагадаємо, в липні 2011 року Хей програв Кличку-молодшому, після чого оголосив про завершення професійної кар'єри, але сказав, що повернеться заради бою з Віталієм.

Нагадаємо, в ніч з 3 на 4 березня Володимир Кличко захистив титул чемпіона в супер важкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO, нокаутувавши француза Жан-Марка Мормека в четвертому раунді.

Зараз ви читаєте новину «"Моїм наступним суперником стане Хей" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі