субота, 25 грудня 2010 18:48

Московський ЦСКА може "призвати" Гвардіолу - ЗМІ

Московський ЦСКА може "призвати" Гвардіолу - ЗМІ

Як інформує видання Footballpress, московський ЦСКА входить в список клубів-претендентів на головного тренера іспанської "Барселони" Хосепа Гвардіолу.

Крім армійців на наставника каталонців також претендують лондонські "Арсенал" і "Челсі", "Манчестер Сіті", і "Баварія".

Раніше повідомлялося, що керівництво "Барселони" не бажає розлучатися з фахівцем.

Тренерську кар'єру Гвардіола розпочав у дублі "Барселони" (клуб "Барселона Атлетік") в 2007 році. У сезоні 2007/08 клуб під його керівництвом виграв турнір у своїй групі і отримав можливість поборотися за вихід до третього іспанського дивізіону. В кінці травня 2008 року Гвардіола змінив Франка Райкаарда на посаді головного тренера "Барселони".

У сезоні 2008/2009 "Барселона" під керівництвом Гвардіоли достроково (за три тури до фінішу) завоювала титул чемпіона Іспанії, а 27 травня 2009 року на "Стадіо Олімпіко" в Римі виграла Лігу чемпіонів, перемігши у фіналі "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2 : 0. До цього команда завоювала Кубок короля Іспанії, перемігши у фіналі "Атлетік Більбао" з рахунком 4:1. Таким чином, клуб зробив тріплет, вигравши за один сезон Кубок Короля, Чемпіонат Іспанії і Лігу Чемпіонів, що не вдавалося ще жодному з іспанських клубів.

За матеріалами footballfan.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Московський ЦСКА може "призвати" Гвардіолу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі