вівторок, 30 листопада 2010 09:54

Гвардіола переміг "Реал" уп'яте поспіль

Гвардіола переміг "Реал" уп'яте поспіль

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола прокоментував розгромну перемогу над "Реалом" (5:0) в матчі 13-го туру примери.

"Те, як ми домоглися цієї перемоги, дозволяє нам пишатися собою. Ігри, подібні до цієї, трапляються нечасто. Думаю, перемога здобута в традиціях "Барселони". Кройф і Рексач були першими тренерами, які прищепили команді нинішній стиль гри, і всі, хто прийшов після них, повинні прийняти його.

У цьому чемпіонаті треба зіграти ще багато ігор. Ми випереджаємо мадридців тільки на два очки. Сьогодні ми були кращою командою на полі, але треба відзначити, що обидві команди показують футбол дуже високого рівня. "Реал" як і раніше залишається вражаючою командою.

Як оціню гру Мессі та Алвеса? У всіх аспектах гри Мессі - кращий футболіст серед усіх. Що стосується Алвеса, то він відіграє велику роль у збалансуванні грі команди. Сподіваюся, що найближчим часом ми дійдемо згоди щодо його нового контракту.

Сьогодні я відчуваю почуття схожі з тими, що були після перемоги на "Сантьяго Бернабеу" (2:6 в сезоні-2008/09). Маю на увазі те, як ми здобули ці перемоги. Проте, одна справа, коли після такого матчу ви виграєте чемпіонат і зовсім інше, коли на дворі тільки листопад. Але ми запам'ятаємо 29 листопада, як перемогу на Мадридом", - наводить слова тренера офіційний сайт "Барселони".

Гвардіола встановив рекорд за кількістю перемог поспіль у матчах проти мадридського "Реала".

39-річний іспанець став першим в історії тренером в історії "Ель Класіко", якому вдалося здобути у цьому протистоянні перемогу п'ять разів поспіль.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола переміг "Реал" уп'яте поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі