неділя, 28 березня 2010 16:46

Московське "Динамо" вдома програло "Зеніту"

Московське "Динамо" вдома програло "Зеніту"

Московське "Динамо" в домашньому матчі програло пітерському "Зеніту" в матчі 3 туру чемпіонату Росії з футболу з рахунком 1:2. Про це повідомляється на офіційному сайті Російської футбольної прем"єр-ліги. Зустріч проходила на стадіоні Арена-Хімки в Підмосков"ї.

Рахунок був відкритий на 12-й хвилині. У складі "Зеніту" відзначився півзахисник Данні. На 33 хвилині Володимир Бистров збільшив відрив гостей від "Динамо". У другому таймі москвичам вдалося відіграти один м"яч - на 66-й хвилині воротар пітерців В"ячеслав Малафєєв збив з ніг у своїй штрафній динамівця Адріана Ропотана. Суддя призначив пенальті, який реалізував Дмитро Комбаров.

Українець Андрій Воронін не дивлячись на те, що провів весь матч на полі, забити так і не зумів.

Динамо - Зеніт - 1:2 (0:2)

Динамо: Габулов, К. Комбаров (Хохлов, 57), Уілкшір, Фернандес, Єпуряну, Семшов (Ропотан, 63), Самедов, Д. Комбаров, Чеснаускіс (Гранат, 84), Кокорін, Воронін.

Зеніт: Малафєєв, Анюков, Ломбертс, Крижанац, Губочан, Денисов, Зирянов, В. Бистров (Хусті, 71), Данні, Лазович (Канунніков, 83), Кержаков (Широков, 90).

Голи: Данні (12), В. Бистров (33) - Д. Комбаров (66, пенальті).

Попередження: Фернандес (24), Зирянов (29), Д. Комбаров (34), Губочан (42), Малафєєв (65), Анюков (67), Уілкшір (88).

За матеріалами lenta.ru, sport.ua

Зараз ви читаєте новину «Московське "Динамо" вдома програло "Зеніту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі