середа, 24 березня 2010 13:27

"Алієв може і без колін залишитися" - Воронін

"Алієв може і без колін залишитися" - Воронін

Український нападаючий московського "Динамо" Андрій Воронін розповів про майбутню гру з "Зенітом", про те, чому він ще не забив за нову команду і про парнера по збірній України Олександра Алієва.

Зокрема він зазначив, що за грою пітерського клубу стежив зараз не так уважно, як в той час, коли там грав Анатолій Тимощук.

Щодо того, чому не вдається забити за московське "Динамо", Воронін відповів, що у нього і гольових моментів-то не було. Але він не збирається на цьому зациклюватися і сподівається забити вже в матчі з "Зенітом". Чемпіонат довгий і Андрій ще сподівається надолужити згаяне. У першу чергу, на думку українця важливий результат команди. І тут неважливо, хто забиває.

Відносно партнера по збірній України Алієва, Воронін сказав, що привітав Олександра з двома забитими голами в минулому турі, і думає, що той ще не раз відзначиться. При цьому сподівається, що це будуть не динамівські ворота.

Ще Воронін зауважив, що вкрай небажано святкувати забиті м"ячі як це зробив Алієв, проїхавшись по полю на колінах.

"Алієв мав намір відсвяткувати гол, як в Англії. Але там ковзання, певно, трохи краще? Там якщо ти котишся по полю, то дійсно котишся. А він закопався, яму під собою мало не зробив. Якщо на штучному полі так зробить, може і без колін залишитися ", - зауважив форвард московського" Динамо ".

За матеріалами sovsport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Алієв може і без колін залишитися" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі