вівторок, 13 жовтня 2015 22:20

Молодіжна збірна України програла Франції

Молодіжна збірна України програла Франції
Українці двічі пропустили від збірної Франції fff.fr

Молодіжна збірна України поступилась французам у третьому кваліфікаційному матчі до Євро-2017. Два голи у другому таймі забезпечили перемогу господарям поля.

В порівняні з попереднім матчем проти команди Ісландії, у складізбірноїУкраїни відбулась лише одна заміна – замість Зінченка, який відбув у розташування національної збірної, на полі з'явивсяВалерій Лучкевич. Загалом, матч наша збірна розпочала дуже обережно, зробивши ставку на надійну гру в обороні – що дало свої плоди – французи майже нічого не могли створити біля воріт Бущана в першій половині гри. Щоправда, те саме можна сказати і про українців. Тож, за результатами першого тайму можна згадати лише декілька небезпечних моментів у обох команд – у Лема та Рабьо у Франції, та у Коваленка з Безбородько у України.

На другий тайм господарі вийшли надзвичайно вмотивованими та налаштованими виправити все те, що не виходило у них в першому таймі. Перші хвилини виявились дещо нервозними - Бущан був змушений постійно вступати в гру, рятуючи власні ворота. А вирішальним у матчі став проміжок між 70-ою та 77-ою хвилинами матчу, коли французам вдалось провести дві результативні атаки, які і вирішили долю матчу – 2:0 на користь господарів поля. Після пропущених голів українці не знітились, а усіма силами пішли вперед, проте провести бодай гол престижу їм, на жаль, так і не вдалось.

Відбір Євро-2017

Франція U-21 – Україна U-21 – 2:0

Голи: Лема 70 , Рабіо 77

Франція: Меньян, Толіссо, Рабіо, Амаві, Гільберт, Павар, Лапорт, Крівеллі, Лема, Вальтер, Аллер ( Жан 71 )

Україна: Бущан , Дуць , Юрченко, Безбородько ( Хобленко 60 ), Коваленко, Петряк (Данченко 77 ), Мірошниченко, Соболь, Сваток, Лучкевич , Мішньов

Попередження: Гільберт 52 - Безбородько 42 , Дуць 90

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна України програла Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі