вівторок, 12 червня 2012 18:19

Міліціонерів з Полтавщини на Євро-2012 поселили у напівзруйнованій казармі

Міліціонерів з Полтавщини на Євро-2012 поселили у напівзруйнованій казармі
На проживання видали по 450 грн на 10 днів. Фото: tsn.ua

92 міліціонери з міста Кременчук (Полтавська обл.) поселили у напівзруйнованому приміщенні казарми на околиці Харкова. Там не було води, ліжок, дві вбиральні не працювали.

Жити в таких умовах правоохоронці відмовилися. До Харкова їх привезли охороняти порядок на вулицях під час проведення Євро-2012.

"Їхали з Кременчука, пообіцяли триразове харчування, житло і відрядні. У Харкові поселили у напівзруйновану казарму, - розповіла дружина правоохоронця. Прізвище просила не вказувати. - Пригнали якихось солдат, ті поставили іржаві металеві ліжка, подерті матраци та простирадла. Хлопці навідріз відмовилися жити в таких умовах. Всі вийшли на вулицю. Неподалік казарми знаходиться стадіон — там і ночували: прямо на землі, чи на лавках. Інші повернулися у приміщення, познімали матраци, бо там водились клопи, спали на залізних ліжках. Вранці приїхав підполковник. Почав кричати: "З вами ще розберуться, як приїдете назад". Показали, в яких умовах живуть, то переселили у гуртожиток якогось університету".

Міліціонерам на проживання видали по 450 грн на 10 днів. Організовано годувати відмовилися.

"Нормального графіка роботи в них немає. Інші відчергували день-ніч і відпочивають 48 годин. Нашим дають на відпочинок по пару годин. Були дні по 16-18 годин працювали. Їсти встигають тільки раз на день. Хлопців з Донецької і Сумської області тричі годують і ставлення до них нормальне, а полтавським — отаке", - скаржиться жінка.

Начальник міліції Кременчука Андрій Ткаченко визнав, що з поселенням міліціонерів дійсно були проблеми:

"Обіцяли нормальні умови. Приїхали та побачили, що вони не зовсім, так сказати, підходящі. По проживанню — їх перевели у гуртожиток навчального закладу. По харчуванню лишилися питання. Ми не можемо їм забезпечити хороше харчування на 30 гривень в день", - розповів Ткаченко.

Нині рідні пересилають на картки міліціонерам гроші, щоб могли купити їжу.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонерів з Полтавщини на Євро-2012 поселили у напівзруйнованій казармі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі