четвер, 01 грудня 2011 16:04

Мілевський потрапив у поле зору дев'яти європейських клубів

Мілевський потрапив у поле зору дев'яти європейських клубів

Нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський під час найближчого трансферного вікна може залишити стан українського клубу.

Як повідомляють західноєвропейські ЗМІ, керівництво киян вже отримало офіційні пропозиції від трьох французьких клубів, а саме від "Бордо", "Марселя" і чинного чемпіона Франції - "Лілля".

Але на цьому список бажаючих підписати Мілевського не закінчується. Викупити контракт 26-річного нападника мають намір іспанські "Вільярреал" і "Малага", німецькі "Вердер" і "Кельн", а також англійські "Сток Сіті" та "Сандерленд". Також повідомляється, що згадані клуби готові заплатити за перехід Мілевського 8 мільйонів євро.

Додамо, що контракт Артема Мілевського з київським "Динамо" закінчується влітку 2013 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський може не вийти на гру зі "Сток Сіті"

Як повідомляє "Спорт Экспресс в Украине" з посиланням на лікаря "Динамо" Леоніда Миронова, напередодні вильоту команди до Англії її нападник Артем Мілевський переніс застуду.

Вірус поклав Aртема на три дні в ліжко. Правда комплексне медичне обстеження, проведене у вівторок, показало: функціональна готовність гравця знаходиться на колишньому рівні. Інша справа, що відсутність необхідної практики в останніх матчах чемпіонату у зв'язку з дискваліфікацією і збіглася з цією хворобою, ймовірно, робить участь Мілевського в сьогоднішньому матчі малоймовірною, вважає джерело.

Нагадаємо, що авторитетне спортивне видання Goal.com не включило Артема в орієнтовний стартовий склад на матч зі "Сток Сіті".

Зараз ви читаєте новину «Мілевський потрапив у поле зору дев'яти європейських клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі