неділя, 25 серпня 2013 11:22

"Мілан" програв "Вероні", Тевес приніс перемогу "Ювентусу"
8

Фото: ФОТО: Reuters

Дубль Луки Тоні допоміг "Вероні" здолати "Мілан" (2:1) у стартовому турі серії А, а чинний чемпіон "Ювентус" захопив лідерство в турнірній таблиці завдяки перемозі над "Сампдорією".

Мало хто очікував такої прудкості від "Верони", яка була відсутня в серії А довгих 11 років. Тим більше що дружині Андреа Мандорліні протистояв грізний "Мілан", бронзовий призер минулого чемпіонату. Підопічні Массіміліано Аллегрі очікувано вийшли вперед на 14-й хвилині, коли відзначився літній новобранець "россонері" Андреа Полі. Однак після цього все пішло зовсім не за сценарієм гостей.

На авансцену вийшов новачок "Верони" 36-річний Лука Тоні, який влітку перебрався до скромної команди з "Фіорентини". Ветеран, який у минулому не раз доводив свій бомбардирський талант, відзначився голом за "Верону" вже в дебютному матчі на Кубок Італії, а в суботу неабияк зіпсував настрій уболівальникам червоно-чорних. Забивши головою у кожному з таймів і принісши веронцям вольову перемогу, Тоні знову нагадав про себе любителям футболу.

Інший поєдинок дня відбувся у дощовій Генуї, де гол новобранця "Ювентуса" Карлоса Тевеса допоміг "б'янконері" зломити опір "Сампдорії" - 1:0. На 58-й хвилині Поль Погба відгукнувся на акуратну довгу передачу Артуро Відаля і тут же направив м'яч Тевесу, який точно пробив з близької відстані, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Чемпіонат Італії

1-й тур

Верона - Мілан 2:1 (1:1, 1:0)

Голи: 0:1 - 15 Полі, 1:1 - 30 Тоні, 2:1 - 53 Тоні.

Мілан - Абб'яті, Констан (Робіньо, 77), Сапата, Мексес, Абате, Ночеріно, Полі, Монтоліво, Ель-Шаараві (Петанья, 64), Ньянг (Емануельсон, 64), Балотеллі.

Сампдорія - Ювентус 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - 58 Тевес.

Ювентус - Буффон, К'єлліні, Бонуччі, Бардзальї, Ліхтштайнер, Відаль, Пірло, Асамоа, Погба, Вучиніч (Джовінко, 89), Тевес (Льоренте, 90).

Вилучення: Кастелліні (90).

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" програв "Вероні", Тевес приніс перемогу "Ювентусу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі