середа, 23 грудня 2009 09:59

Михайлов повернувся в "Динамо"

Михайлов повернувся в "Динамо"

Після виходу з відпустки футболістам київського "Динамо" представлять нового тренера з роботі з воротарями. Хоча відомого голкіпера динамівців 80-х Михайла Михайлова можна лише умовно назвати новою фігурою в тренерському штабі чемпіона країни.

Він багато років тренував воротарів "Динамо" і чудово знайомий з можливостями того ж Олександра Шовковського і його тезки Рибки.

Нагадаємо, останнім часом Михайлов працював з голкіперами збірної України, але його контракт з Федерацією футболу України закінчився. Президент "Динамо" Ігор Суркіс і головний тренер "біло-блакитних" Валерій Газзаєв були тільки "за", дізнавшись про те, що досвідчений фахівець знову готовий працювати у клубі.

Неясною поки залишається доля нинішнього тренера воротарів "Динамо" - Сергія Краковського. Можна припустити, що йому доведеться підшукувати собі нове місце роботи. Причина ж зміни тренера воротарів, за неофіційною інформацією, пов"язана з невдоволенням керівництва "Динамо" тим, що голкіпери команди Станіслав Богуш і Олександр Рибка зупинилися в розвитку.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Сегодня, Блик

Зараз ви читаєте новину «Михайлов повернувся в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі