пʼятниця, 21 жовтня 2011 15:19

Михайличенко став спортивним директором "Динамо" - офіційно

Михайличенко став спортивним директором "Динамо" - офіційно

Київське "Динамо" офіційно оголосило про призначення Олексія Михайличенка, який раніше працював головним тренером столичного клубу, а також очолював збірну України, спортивним директором.

Відповідне повідомлення в п'ятницю, 21 жовтня, було розміщено на офіційному сайті "біло-синіх".

"Виконання обов'язків спортивного директора клубу "Динамо" розпочав Олексій Михайличенко, в минулому один з кращих футболістів "Динамо", тренер "Динамо" і збірної України. Офіційне представлення його на новій посаді відбудеться наступного тижня", - сказано в ньому.

Нагадаємо, днями про це призначення повідомили ЗМІ. Пізніше президент "Динамо" Ігор Суркіс підтвердив цю інформацію.

Нагадаємо, 48-річний Олексій Михайличенко виступав за київський клуб у 1981-1990 роках. З 2002 по 2004 рік він був головним тренером "Динамо".

Пізніше очолював молодіжну збірну Україну (2005-2008), з якою виграв срібло чемпіонату Європи. Після цього він був головним тренером національної збірної, з якої був звільнений у 2009 рік після того, як команда не змогла пробитися на чемпіонат світу в ПАР.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко став спортивним директором "Динамо" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі