понеділок, 23 липня 2012 14:53

"Ми зробили "Динамо" пропозицію і чекаємо відповіді" - агент Вороніна

"Ми зробили "Динамо" пропозицію і чекаємо відповіді" - агент Вороніна
Воронін хоче залишити московське "Динамо" ФОТО: dynamo.kiev.ua

Менеджер українського нападаючого Андрія Вороніна Андрій Головаш прокоментував ситуацію з переходом свого підопічного з московського "Динамо" у новий клуб.

"Моя позиція дуже проста - перш за все важливі інтереси гравця, його бажання і вибір. І ця позиція не змінюється в залежності від обставин.

Ми ведемо діалог з "Динамо", обговорюємо різні варіанти, у тому числі й оренду в інший клуб. Ми зробили "Динамо" пропозицію і чекаємо відповіді", - зазначив агент в інтерв'ю CISsoccer.

Нагадаємо, раніше головний тренер "Динамо" Сергій Силкін відправив форварда збірної України в дубль. А сам 32-річний українець заявив, що не залишиться в московському "Динамо", а кар'єру продовжить за межами Росії.

У сезоні-2011/12 Воронін провів за "біло-блакитних" 41 матч, в якому забив 13 голів.

Раніше в пресі з'явилася інформація про те, що Воронін вимагає 8 мільйонів євро за розірвання контракту. Також українець запевняє, що прийняв рішення піти з московського "Динамо" і змінювати його не збирається.

Зараз ви читаєте новину «"Ми зробили "Динамо" пропозицію і чекаємо відповіді" - агент Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі