середа, 18 липня 2012 09:29

Московське "Динамо" передало номер Вороніна іншому футболісту

Московське "Динамо" передало номер Вороніна іншому футболісту
Воронін вирішив піти з "Динамо". Фото: isport.ua

17-го липня, московське "Динамо" офіційно оголосило про те, що в наступному сезоні в складі команди під номером 10 гратиме Ігор Семшов.

Півзахисник "Динамо" Ігор Семшов прокоментував той факт, що з наступного сезону він буде виступати під десятим номером.

"Для мене це питання непринципове. Просто до того, як прийшов в "Динамо", я грав у "Торпедо" кілька років під десятим номером, в ЦСКА в молодіжних командах теж грав під десяткою.

Але в "Динамо" отримати десятку просто по ситуації ніяк не виходило. А тут запитали про те, хто збирається міняти номери, я вирішив змінити, і десятка була вільна".

Особливо відзначимо, що останнім гравцем клубу, який мав на спині десятий номер, був нападаючий Андрій Воронін.

Нагадаємо, раніше головний тренер "Динамо" Сергій Сілкін відправив форварда збірної України в дубль. А сам 32-річний українець заявив, що не залишиться в московському "Динамо", а кар'єру продовжить за межами Росії.

У сезоні-2011/12 Воронін провів за Біло-блакитних 41 матч, в якому забив 13 голів.

Раніше в пресі з'явилася інформація про те, що Воронін вимагає 8 млн євро за розірвання контракту. Також українець запевняє, що прийняв рішення піти з московського "Динамо" і змінювати його не збирається.

Зараз ви читаєте новину «Московське "Динамо" передало номер Вороніна іншому футболісту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі