четвер, 30 серпня 2012 03:23

"Ми програли дуель з "Динамо" ще в першому матчі" - наставник "Боруссії"

"Ми програли дуель з "Динамо" ще в першому матчі" - наставник "Боруссії"
Фавр: "Ми довго тиснули на "Динамо". Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер менхенгладбахської "Боруссії" Люсьєн Фавр прокоментував гру своєї команди в матчі-відповіді плей-офф раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів проти київського "Динамо".

"Ми програли дуель з "Динамо" ще в першому матчі. А сьогоднішня гра показала, що нам не вистачило якихось якостей, щоб дотиснути суперника. Був момент у матчі, коли здавалося, що перемога близька, але ми трохи недограли. Нам не вистачало потужності на флангах і в півзахисті. Все це разом узяте і призвело до такого результату. Який треба приймати таким, який він є. Ми будемо намагатися підтримувати позитивний настрій", - сказав наставник "Боруссії".

"Не треба забувати, що "Боруссія" дуже довго не виходила в єврокубки. За підсумками минулого сезону нам вдалося це зробити, зайнявши 4-те місце в Бундеслізі. Попереду на нас чекає багато важливих матчів, отже потрібно продовжувати працювати над злагодженою грою команди. Нам є, про що думати і на чому концентруватися. І ми, звичайно, постараємося вийти на більш високий рівень", - зазначив Фавр.

Рівень гри своєї команди в матчі з "Динамо" вважає задовільним.

"Нам більше вдалося, ніж не вдалося. Наприклад, загальний контроль м'яча становив 62%. Ми досить довго чинили відчутний тиск на "Динамо". Думаю, нам вдалося досить серйозно контролювати суперника. Тим не менш, бажаю українській команді подальших успіхів", - підкреслив головний тренер "Боруссії".

Нагадаємо, "Боруссія" в матчі-відповіді плей-офф раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів виграла в "Динамо", але за сумою двох зустрічей не пройшла до групового раунду турніру.

Перший матч завершився перемогою киян з рахунком 3:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ми програли дуель з "Динамо" ще в першому матчі" - наставник "Боруссії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі