неділя, 01 грудня 2013 11:12

"Металіст" втратив очки в Маріуполі, "Говерла" обіграла "Таврію"

"Металіст" втратив очки в Маріуполі, "Говерла" обіграла "Таврію"
Девіч забив, але "Металіст" не переміг. Фото: metalist.ua

В українській Прем'єр-лізі в суботу відбулися два матчі.

"Говерла" в Ужгороді виграла у "Таврії" з рахунком 2:1. Господарі вийшли вперед завдяки голу Маріуса Нікулае в середині першого тайму, а відразу після перерви кримчани зуміли зрівняти рахунок - Аніс Бусаїді був точний з 11-метрової позначки. На 67-й хвилині Нікулае оформив дубль, забезпечивши команді В'ячеслава Грозного переможний результат і залишивши сімферопольців на останньому місці в турнірній таблиці.

В іншому матчі в Маріуполі "Іллічівець" та "Металіст" зіграли внічию 1:1. Команда з Маріуполя вийшла вперед вже на сьомій хвилині після голу бразильського нападника Майкона, у відповідь м'яч гості забили після перерви - Хосе Ернесто Соса увірвався в штрафний, обіграв захисників і віддав передачу на Марко Девіча, якому залишалося лише не промахнутися у порожні ворота.

У сорок хвилин матчу, що залишилися можливості для взяття воріт мали обидві команди, проте рахунок на табло до фінального свистка не змінився. На фініші протистояння Сергій Пшеничних отримав друге попередження і залишив "Металіст" у меншості.

Україна

Прем'єр- ліга

18 -й тур

Іллічівець (Маріуполь ) - Металіст ( Харків) - 1:1

Голи: Майкон , 7 ( 1:0); Девіч , 53 (1:1).

Попередження: Ордець , 37 ; Федотов , 43 ; Тотовицький , 49 ; Кулач , 66 - Пшеничних , 79 .

Вилучення: немає - Пшеничних , 90 +3 .

Говерла (Ужгород ) - Таврія (Сімферополь ) - 2:1

Голи: Нікулае , 29 ( 1:0); Бусаїді , 49 (1:1 , пен ) ; Нікулае , 67 (2:1).

Попередження: Савич , 12 ; Нікулае , 36 ; Іканде , 88 - Аксьонов , 14 ; Гомес , 58 ; Коробка , 67; Ярчук , 82 ; Приходний , 90 +4 .

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" втратив очки в Маріуполі, "Говерла" обіграла "Таврію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі