пʼятниця, 29 березня 2013 11:49

"Мене не цікавить "Ворскла" за яку вболівають западенці, які ненавидять Росію" - екс-президент "Спартака"

"Мене не цікавить "Ворскла" за яку вболівають западенці, які ненавидять Росію" - екс-президент "Спартака"
Червиченко назвав маразматичні ідею об'єднаного чемпіонату. Фото: peoples.ru

Колишній президент московського "Спартака" Андрій Червиченко виступив проти можливого створення Об'єднаного чемпіонату України і Росії з футболу, заявивши, що йому нецікаво дивитися ігри таких команд як "Ворскла", назвавши її вболівальників западенцями. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Вважаю ідею створення Об'єднаного чемпіонату Росії і України маразматичною. Не підтримую нічим. Можливо, уваги заслуговує "Динамо" (Київ), напевно, і нинішній "Шахтар". Перетворювати в клоунаду весь чемпіонат через це не бачу сенсу. Якщо комусь дуже потрібно, можна заснувати якийсь грандіозний кубок, де грали б по 2-3 команди з України та Росії", - сказав Червиченко.

"Розумієте, мені цікавіше дивитися ігри "Амкара" і "Ростова", ніж матчі "Ворскли", за яку вболіває купа западенців, які ненавидять Росію", - йдеться в сюжеті телеканалу "Дождь".

"Мені нецікаво, щоб російські гроші йшли в країну, яка не дуже хоче з нами цілуватися. Навіщо так сильно трясти Україну за газпромівські борги, якщо їх п'яту частину можна викинути на незрозумілу лігу", - додав він.

Нагадаємо, що 18 лютого, відбулася нарада оргкомітету об'єднаного футбольного чемпіонату Росії і України. На ньому були представлені бюджет і структура нової Ліги.

Зараз ви читаєте новину «"Мене не цікавить "Ворскла" за яку вболівають западенці, які ненавидять Росію" - екс-президент "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

116

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі