вівторок, 05 березня 2013 18:19

"Приступаємо до реальної роботи" - Газзаєв про об'єднаний чемпіонат

"Приступаємо до реальної роботи" - Газзаєв про об'єднаний чемпіонат
"Будемо діяти поступово, але в той же час оперативно" - Валерій Газзаєв ФОТО: lenta.ru

Оргкомітет "Об'єднаного чемпіонату з футболу" вступає в переговорний процес з футбольними федераціями, заявив Валерій Газзаєв.

"Найголовніше, що учасники загальних зборів РФПЛ схвалили створення вже існуючого оргкомітету об'єднаної футбольної ліги. Завдяки цій події він приступає до реальної роботи з формування пакету необхідних документів - регламентів, статутів для вступу у переговорний процес з РФС, Федерацією футболу України та УЄФА", - сказав директор автономної некомерційної організації (АНО) "Об'єднаний чемпіонат з футболу" Газзаєв у вівторок журналістам.

"Найближчим часом буде сформована стратегія розвитку оргкомітету і наших стосунків з українськими колегами. Будемо діяти поступово, але в той же час оперативно, інформуючи громадськість, вболівальників про всі наші рішення", - запевнив Газзаєв.

У вівторок загальні збори Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ) схвалили створення оргкомітету, в завдання якого входять розробка концепції Об'єднаної футбольної ліги (ОФЛ), проведення консультацій з українською Прем'єр-лігою, українськими клубами, уповноваженими органами РФС, ФФУ, УЄФА та ФІФА для узгодження створення ОФЛ у відповідності з регламентуючими документами даних організацій.

Крім того, оргкомітету доручено розробити структуру та регламент ОФЛ, проект календаря та інші документи, передбачені вимогами української прем'єр-ліги, РФС, ФФУ, УЄФА і ФІФА.

Зараз ви читаєте новину «"Приступаємо до реальної роботи" - Газзаєв про об'єднаний чемпіонат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі