неділя, 22 лютого 2009 14:25

Медведєв не посилав SMS шведським біатлоністам

Медведєв не посилав SMS шведським біатлоністам

Прес-секретар президента РФ Наталія Тімакова спростувала інформацію про те, що Дмитро Медведєв нібито написав шведському біатлоністові Маттіасу Нілльсону SMS-повідомлення. Про це повідомляє агентство "Весь Спорт".

Раніше тренер збірної Швеції з біатлону Вольфганг Піхлер заявив, що спортсменові прийшло повідомлення від російського президента, в якому той гарантував шведській команді безпеку на етапі Кубка світу в Ханти-Мансійську.

Разом з тим Тімакова повідомила, що президент привітав жіночу збірну Росії з біатлону з перемогою в естафетній гонці на чемпіонаті світу в Пхенчхані. Вона також розповіла, що Медведєв розглядає можливість зустрітися з російською командою після повернення спортсменів з Кореї.

gazeta.ua нагадує, що сьогодні чемпіонат світу з біатлону, який проходив у корейському Пхенчхані завершився чоловічою естафетою. Збірна України зайняла 5 місце, золото дісталося норвежцям. ДЛя легендарного Бьорндалена ця перемога стала четвертою на цьогорічному світовому форумі.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв не посилав SMS шведським біатлоністам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі