неділя, 22 лютого 2009 13:53

Українці стали п"ятими в естафеті, Бьорндален і Ко здобули зотоло

Українці стали п"ятими в естафеті, Бьорндален і Ко здобули зотоло

Ну ось і закінчився корейський чемпіонат. Так і хочеться сказати "Нарешті!" Суперечливий, скандальний і не дуже вдалий для української команди. Але яку естафету подарували нам чоловічі команди на прощання з Пхенчханом! Неймовірний сюжет, божевільна інтрига, надконтактна боротьба!

Дуже приємно, що в останній гонці чемпіонату зовсім не зайвою була збірна України. Хороший етап Біланенко, прекрасне продовження Деркача, геніальна робота Дериземлі, і дуже надійний фініш Прими. Але, на жаль, суперники, якщо і помилялися, то не настільки, щоб поступитися нам місцем на п"єдесталі. У результаті - п"яті: дуже гідний і другий в сезоні результат в естафетних гонках.

Уле-Айнар Бьорндален узяв своє четверте золото чемпіонату світу

А останнім переможцем ЧС-2009 стала збірна Норвегії, яка перемогла сьогодні в чоловічій естафеті, що увінчала програму змагань. Головний герой чемпіонату - Уле-Айнар Бьорндален, який узяв своє четверте золото чемпіонату. Другою стала австрійська команда, що підтвердила звання однієї з найсильніших в сезоні і що забезпечила собі завоювання Малого Кришталевого Глобуса в заліку естафет. На третю сходинку п"єдесталу піднялася естафетна четвірка Німеччини.

Корейські старти залишилися у минулому. Скажемо дякую нашим хлопцям і дівчатам, що подарували на далекосхідних трасах масу різних емоцій: від надії до розчарування. Не вистачило найменшого: хоч би одній медалі. Виправимося у Ванкувері! І там же, на канадських трасах, нас чекає наступний етап Кубка світу.

Також нагадуємо, що вже у вівторок, 24-го лютого, наша команда виїжджає на чемпіонат Європи до Уфи. Повний склад тренери повідомлять пізніше, заздалегідь відомо, що поїдуть сестри Семеренко і Сергій Седнєв.

Чемпіонат світу. Естафета. Чоловіки

1. Норвегія (2+9) 1:08:04.1
2. Австрія (0+7) +12.6
3. Німеччина (0+10) +32.6
4. Франція (0+4) +56.5
5. Україна (0+6) +1:14.7
6. Росія (1+10) +1:41.9

Федерація біатлону України

Зараз ви читаєте новину «Українці стали п"ятими в естафеті, Бьорндален і Ко здобули зотоло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі