вівторок, 29 вересня 2009 14:42

Манчіні може очолити клуб четвертого дивізіону Англії

Манчіні може очолити клуб четвертого дивізіону Англії

Італійський тренер Роберто Манчіні, відомий по роботі в "Інтері", з яким він тричі вигравав скудетто, може стати головним тренером клубу англійського четвертого дивізіону "Ноттс Каунті", який після зміни власника заявив про амбітні плани виходу в найкоротші терміни в прем"єр-лігу.

За інформацією The Telegraph, в запрошенні Манчіні особливо зацікавлений спортивний директор "Ноттс Каунті" Свен-Йоран Ерікссон, який свого часу тренував римський "Лаціо", де Манчіні виступав в останні роки кар"єри футболіста.

Сам Манчіні заявив, що поки не поспішає ухвалювати рішення, де він відновить тренерську кар"єру, але відзначив, що у нього є цілий ряд пропозицій від різних клубів.

"Коли я повернуся до активної тренерської діяльності? Коли для цього прийде час. На даний момент у мене є декілька варіантів продовження тренерської кар"єри. Поки я їх не розглядав, зроблю це в майбутньому. Я нікуди не поспішаю", - цитує італійського тренера TheTelegraph з посиланням на RaiTV.

Нагадаємо, що Роберто Манчіні є одним з кандидатів на пост головного тренера петербурзького "Зеніту".

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Манчіні може очолити клуб четвертого дивізіону Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі