пʼятниця, 09 вересня 2011 11:54

"Манчестер Юнайтед" висловив співчуття ярославському "Локомотиву"

"Манчестер Юнайтед" висловив співчуття ярославському "Локомотиву"

"Манчестер Юнайтед" направив хокейному клубу "Локомотив" з Ярославля офіційний лист зі своїми співчуттями з приводу трагедії, що сталася в середу.

Трагедія, що сталася в аеропорту під Ярославлем, потрясла всю світову громадськість. 43 людини, включаючи весь основний склад "Локомотива", розбилися в результаті краху літака Як-42. Вижили лише двоє.

Подібні трагедії, навіть якщо вони відбуваються з іншими, завжди будуть викликати особливі почуття у "Манчестер Юнайтед", адже пам'ять про власну катастрофи 1958 року в Мюнхені ще жива. Нагадаємо, що тоді розбився літак з командою сера Метта Басбі на борту, погубивши 23-х з 44-х осіб, включаючи вісьмох гравців "червоних дияволів".

Виконавчий директор МЮ Девід Гілл в своєму офіційному листі "Локомотиву" висловив найглибші співчуття свого клубу та його вболівальників - "Олд Траффорд" сумує разом з Ярославлем.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" висловив співчуття ярославському "Локомотиву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі