середа, 27 липня 2011 17:17

"Манчестер Сіті" проведе рекордний для клубу трансфер

"Манчестер Сіті" проведе рекордний для клубу трансфер

Англійський футбольний клуб "Манчестер Сіті" заплатить 43 мільйони євро за форварда мадридського "Атлетико" і збірної Аргентини Серхіо Агуеро. Перехід гравця відбудеться протягом двох діб. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com. Очікується, що 23-річний футболіст підпише контракт на п'ять років із зарплатою 11,7 мільйона євро в рік.

Перехід Агуеро стане рекордним по трансферній вартості для "Манчестер Сіті" і займе друге місце в списку найдорожчих трансферів в історії англійської прем'єр-ліги (на першому місці - перехід Фернандо Торреса з "Ліверпуля" в "Челсі" за 58 мільйонів євро).

27 липня Агуеро повідомив у своєму мікроблозі, що він відправився в Манчестер для проходження медогляду і переговорів про умови контракту з клубом.

Агуеро стане третім придбанням "Манчестер Сіті" влітку 2011 року. Раніше цей клуб придбав захисників Гаеля Кліши з лондонського "Арсеналу" і Стефана Савіча з бєлградського "Партизана".

Агуеро почав свою кар'єру в аргентинському "Індепендьенте", а в 2006 році перейшов в "Атлетико". У чемпіонаті Іспанії сезону-2010/11 форвард провів 32 матчі і забив 20 голів. За свою кар'єру в збірній Аргентини Агуеро виходив на поле в 30 зустрічах і забив 13 м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" проведе рекордний для клубу трансфер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі