субота, 27 серпня 2011 15:35

Луческу запросили в УЄФА на форум елітних тренерів

Луческу запросили в УЄФА на  форум елітних тренерів

У штаб-квартирі УЄФА у Ньоні увечері 31 серпня і вранці наступного дня відбудеться 13-й форум елітних тренерів. Наставники провідних клубів Старого Світу обговорять останні тенденції європейського футболу і поділяться думками з приводу головних проблем, що стосуються гри на найвищому рівні.

У Ньон були запрошені найкращі тренери континенту. Свою участь уже підтвердили такі фахівці, як Хосеп Гвардіола ("Барселона"), сер Алекс Фергюсон ("Манчестер Юнайтед"), Андре Віллаш-Боаш ("Челсі"), Рой Ходжсон ("Вест Бромвіч"), Ремі Гард ("Ліон"), Дідьє Дешам ("Олімпік"), Массіміліано Аллегрі ("Мілан"), Ральф Рангнік ("Шальке"), Томас Шааф ("Вердер"), Франк де Бур ("Аякс"), Жорж Жезуш ("Бенфіка"), Джан-П'єро Гасперіні ("Інтернаціонале"), Фелікс Магат ("Вольфсбург"), Вітор Перейра ("Порту"), Мірча Луческу ("Шахтар"), Унаї Емері ("Валенсія"), Торстен Фінк ("Базель") і Руді Гарсія ("Лілль").

Форум елітних тренерів уперше пройшов у 1999 році. Головні тренери провідних клубів щороку збираються для того, щоб поділитися досвідом та думками з приводу найбільш актуальних аспектів гри на найвищому рівні.

Зараз ви читаєте новину «Луческу запросили в УЄФА на форум елітних тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі