понеділок, 26 квітня 2021 09:47

Луческу розкрив таємницю чемпіонства "Динамо"

Луческу розкрив таємницю чемпіонства "Динамо"
"Динамо" стало достроково чемпіоном України. Фото: ФК "Динамо" Київ

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу вважає, що завдяки його роботі в гравців команди з'явився менталітет переможця.

За вісім місяців роботи румунському тренерові вдалося змінити світогляд гравців "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Луческу та "Динамо" ідеально підходять один одному

"Головним нашим пріоритетом на цей сезон було створення здорової змагальної конкуренції в команді. Нам це вдалося. Вдячний хлопцям, вітаю їх із чемпіонством! Мене було нелегко витримувати всі ці місяці: я тиснув, але без цього неможливо було б добитися того, що маємо зараз. Це один із найважливіших компонентів успіху.

Якщо мене запитають, у чому різниця між нинішньою командою й тією, яку я прийняв 1 серпня, то найперше скажу: різниця в тому, що хлопці здобули менталітет переможців. Чемпіонами стали ті ж футболісти, що були в "Динамо" й раніше. Але найголовніше - це не талант, а щоденна робота. Хлопці щодня жили з думкою про те, щоб стати чемпіонами", - цитує тренера клубна пресслужба.

"Динамо" стало достроковим чемпіоном України сезону-2020/21. За три тури до завершення чемпіонату динамівці випереджають "Шахтар" на 13 очок.

Попередній чемпіонський титул "Динамо" завойовувало в сезоні 2015/16. Чотири сезони поспіль чемпіоном був "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «Луческу розкрив таємницю чемпіонства "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі