субота, 13 лютого 2021 18:09

"Ліверпуль" знову програв із помилкою воротаря

"Ліверпуль" знову програв із помилкою воротаря
Знову жахливо помилився воротар "Ліверпуля" Алісон. Фото Рейтер

У Лестері на стадіоні "Кінг Пауер" відбувся стартовий матч 24-го туру англійської Прем'єр-ліги "Лестер Сіті" - "Ліверпуль". Зустріч завершилася перемогою господарів з рахунком 3:1.

"Червоні" вийшли вперед завдяки голу Мохамеда Салаха, а потім господарі поля здійснили феєричний камбек. В ендшпілі гри з 78-ої по 85-ту хвилину "Лестер" здійснив потужний бліцкриг.

Знову не обійшлося без помилки воротаря. На 81-й хвилині півзахисник "Лестера" Юрі Тілеманс виконав закид з глибини, воротар мерсисайдців Алісон Бекер вийшов за штрафну, де зіткнувся з партнером по команді Озані шинок, після чого нападник "лисиць" Джеймі Варді підхопив м'яч і закотив його в порожні ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ман Юнайтед" хоче позбутися екслідера "Шахтаря"

"Лестер Сіті" в 24 матчах набрав 46 очок і посідає 2-е місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги сезону-2020/2021. "Ліверпуль" (40) - на 4-му місці. Лідером змагань є "Манчестер Сіті" (50).

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" знову програв із помилкою воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі