четвер, 07 березня 2013 11:03

Леся Цуренко стартувала з перемоги в Індіан-Уеллсі

Леся Цуренко стартувала з перемоги в Індіан-Уеллсі
Леся Цуренко вийшла у друге коло турніру за 56 хвилин ФОТО: sport.1tv.com.ua

У ніч на 7 березня в Індіан-Уеллсі (США) на турніру WTA BNP Paribas Open з призовим фондом $ 5.185.262 проходили матчі першого кола.

74-а ракетка світу, 23-річна українська тенісистка Леся Цуренко, яка пробилася в основну сітку змагань через кваліфікацію, стартувала з перемоги над 52-м номером світового рейтингу 22-річною японкою Аюмі Моріта. У матчі, який тривав всього 56 хвилин, Леся здобула впевнену перемогу з рахунком 6:1, 6:2.

Цуренко зробила п'ять брейків і лише один раз не втримала свою подачу. На її рахунку три ейси і п'ять подвійних помилок. Моріта навиліт не подавала і один раз помилилася на подачі. Між собою тенісистки грали вперше.

У другому колі турніру Леся Цуренко зіграє проти 34-ї ракетки світу 25-річної Ярослави Шведової з Казахстану, посіяною під 31-м номером, для якої ця зустріч буде стартовою. Раніше шляхи тенісисток не перетиналися.

Теніс. WTA. BNP Paribas Open. Індіан-Уеллс (США). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 5.185.262.

Перше коло

Леся Цуренко (Україна, Q) - Аюмі Моріта (Японія) - 6:1, 6:2

Зараз ви читаєте новину «Леся Цуренко стартувала з перемоги в Індіан-Уеллсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі