середа, 20 липня 2016 11:47

Коноплянка допоміг "Севільї" виграти Євроамериканський Суперкубок

Коноплянка допоміг "Севільї" виграти Євроамериканський Суперкубок

Євген Коноплянка провів ще один результативний матч за "Севілью" у літнє міжсезоння. Українець допоміг своїй команді виграти у колумбійського клубу "Санта-Фе" і завоювати Євроамериканський Суперкубок.

Коноплянка вийшов на поле з перших хвилин матчу і відзначився голом і гольовою передачею. На 19-й хвилині українець точним ударом вразив дальній кут воріт, а ще через 2 хвилини зробив результативний пас на Кевіна Гамейро. У перерві Коноплянка був замінений.

Севілья (Іспанія) - "Санта-Фе" (Колумбія) - 2:1

Голи: Коноплянка (19), Гамейро (21) - Мойя (61)

Вилучені: Пареха (28), Арболеда (45+2)

Відзначимо, що Євроамериканський Суперкубок вважається товариським турніром. У ньому зустрічаються переможці Ліги Європи і Кубка Судамерикана (другий за значимістю трофей Америки). У першому розіграші рік тому "Севілья" поступилася "Рівер Плейт" (0:1).

Нагадаємо, Коноплянка також забив гол у своєму першому матчі під керівництвом нового головного тренера "Севільї" Хорхе Сампаолі.

Зараз ви читаєте новину «Коноплянка допоміг "Севільї" виграти Євроамериканський Суперкубок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі