понеділок, 26 квітня 2010 15:56

Капітан "Реала" вибув до кінця сезону

Капітан "Реала" вибув до кінця сезону

Капітан мадридського "Реала" Рауль вибув зі строю до кінця сезону-2009/10. У суботу, 24 квітня, він отримав травму голеностопа у матчі чемпіонату Іспанії з "Сарагосою".

Відновлення займе близько місяця, тому в останніх чотирьох іграх національної першості Рауль своїй команді не допоможе, повідомляє Reuters.

У виїзному матчі з "Сарагосою", що завершився перемогою "Реала" з рахунком 2:1, Рауль вийшов на поле на 16-й хвилині, замінивши травмованого голландського півзахисника Рафаеля ван дер Варта. На 50-й хвилині він забив перший гол своєї команди, але вже через хвилину був змушений залишити поле.

32-річний Рауль виступає за "Реал" з 1994 року. Гол у ворота "Сарагоси" став для нього 228-м у чемпіонатах Іспанії в складі мадридського клубу. До збірної Іспанії Рауль в останні роки не викликається і навряд чи отримає запрошення на чемпіонат світу в ПАР.

У чемпіонаті Іспанії - 2009/10 "Реал" займає друге місце. За чотири тури до кінця змагань мадридці відстають від лідируючої "Барселони" на одне очко. У Лізі чемпіонів і Кубку Іспанії команда боротьбу завершила.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Реала" вибув до кінця сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі