вівторок, 18 грудня 2012 16:47

Канадський хокеїст втік з Росії, побачивши відкритий каналізаційний люк

Канадський хокеїст втік з Росії, побачивши відкритий каналізаційний люк
Лупул не витримав "принад" російського побуту. Фото: hc-avto.ru

29-річний нападаючий "Торонто Мейпл Ліфс" Джоффрі Лупул, на час локауту в НХЛ підписав контракт з Єкатеринбурзький ХК "Автомобіліст", заявив, що не повернеться до Росії після перерви в регулярному чемпіонаті КХЛ. Як повідомляє "Новий регіон - Єкатеринбург", канадця налякав російський побут.

"У КХЛ я не повернуся, хоча мені було шкода залишати команду, і думки про неї деколи мене відвідували. Мені хотілося десь пограти, і коли така можливість з'явилася, я вирішив нею скористатися. Але все виявилося не так просто, особливо мовний бар'єр і складності в побуті в країні, де я раніше ніколи не бував. Скажімо так, я очікував дещо на інше, але мої очікування не виправдалися", - цитує канадця газета "Советский спорт".

Особливо налякали Лупула російські реалії. Він розповів, як прогулювався з одноклубником з "Автомобіліста" по місту і побачив відкритий люк на вулиці. У цей момент канадець припустив, що хтось може впасти в люк, на що його товариш відповів, що так воно напевно і станеться.

"Але ж якщо все ж звалиться, когось можуть притягнути до кримінальної відповідальності?" - запитав Лупул.

"У Росії про це не може бути й мови", - відповів співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хокеїсти і власники клубів не домовились: в НХЛ оголошений локаут

Зараз нападник сподівається, що найближчим часом в НХЛ вирішиться тривала ситуація з локаутом. Джоффрі навіть закликав колег по північноамериканській лізі голосувати за розпуск профспілки.

Нагадаємо, що Лупул підписав контракт з найгіршим клубом КХЛ на початку листопада цього року. Правда, принести особливої користі "Автомобілісту" йому не вдалося - за команду канадець зіграв 9 матчів, у яких набрав 4 очки за системою гол + пас (1+3) при показнику корисності "-6".

У "Автомобілісті" з приводу відходу Лупула висловилися досить скупо. "Канадець звернувся до керівництва нашого клубу з проханням про розірвання контракту, і було прийнято рішення піти йому назустріч", - повідомили в прес-службі клубу.

Зараз ви читаєте новину «Канадський хокеїст втік з Росії, побачивши відкритий каналізаційний люк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі