понеділок, 28 листопада 2011 12:56

5-річний хлопчик впав у каналізаційну яму в Житомирі

5-річний хлопчик впав у каналізаційну яму в Житомирі

У Житомирі 5-річний хлопчик впав у триметровий каналізаційний колодязь.

Як повідомив старший наряду батальйону патрульної служби при УМВС України в Житомирській області Анатолій Горобець, дитину врятували троє патрульних інспекторів, які опинилися поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканку Миколаєва загризли бездомні собаки

Горобець розповів, що нещасний випадок стався минулого четверга, 24 листопада.

Увечері хлопчик з мамою поверталися з поліклініки додому, не помітили відкритого люка, і дитина впала у глибокий колодязь, пише 1zt.ua.

Старший наряду батальйону патрульної служби при УМВС України в Житомирській області Анатолій Горобець разом з молодими колегами Валентином Волковським та Сергієм Ковпакою, заступивши на охорону громадського порядку в місті, рухались за визначеним маршрутом, коли почули голосний крик.

"Ми побігли на звук. На місці побачили жінку, що лежала на землі і руками показувала у колодязь. Однак, вона була настільки схвильована, що нічого пояснити не могла. Піднявши її, ми почали світити ліхтариками і побачили в отворі дитину, що борсалась у холодній воді", - повідомили правоохоронці.

Інспектори, не гаючи часу на роздуми та пошуки підручних засобів, за допомогою сили рук спустили на триметрову глибину Валентина, а той і сам, потрапивши у багнюку, зумів підняти хлопчика достатньо високо, щоб його дістали товариші. Його несподіване падіння, на щастя, обійшлося без травм, а злагоджені дії інспекторів запобігли можливому переохолодженню дитини.


Зараз ви читаєте новину «5-річний хлопчик впав у каналізаційну яму в Житомирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі