неділя, 10 січня 2010 11:12

Інформація про смерть воротаря збірної Того виявилася помилковою

Інформація про смерть воротаря збірної Того виявилася помилковою

Коджові Обілале, який отримав два кульові поранення в районі спини і живота, в суботу ввечері, 9 січня, ліг під ніж хірургів.

Резервний воротар збірної Того був доставлений в одну з найкращих лікувальних установ Африки, приватний госпіталь Мілпарк, який знаходиться в Йоханнесбурзі, ПАР. Прилетів він туди о четвертій годині вечора за Грінвічем (18:00 за київським часом).

Що-небудь конкретного про здоров"я Обілале поки сказати не можна, але голова госпіталю сказав наступне: "Він знаходиться в повній свідомості, він розуміє, де він зараз перебуває".

Деякі джерела повідомляли про його смерть. Але клуб футболіста, французький "Понтіві", офіційно спростував цю інформацію.

Тим часом, збірна Того з футболу, гравці якої напередодні були обстріляні сепаратистами, змінила рішення про відмову від участі в Африканському кубку націй і має намір бути присутньою на всіх іграх чемпіонату.

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Інформація про смерть воротаря збірної Того виявилася помилковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі