неділя, 11 жовтня 2009 10:45

Хіддінк назвав збірну Росії фаворитом стикових матчів ЧС-2010

Хіддінк назвав збірну Росії фаворитом стикових матчів ЧС-2010

У стикових матчах за вихід у фінальну стадію чемпіонату світу 2010 року збірна Росії з футболу вважатиметься фаворитом незалежно від того, з ким росіянам доведеться грати. Про це заявив головний тренер російської збірної Гус Хіддінк на прес-конференції після матчу з Німеччиною.

"Конкурент в спорі за путівку на чемпіонат світу визначиться тільки в наступну середу. Зараз я готовий сказати одне: до стикових матчів ми підійдемо в ролі фаворита у будь-якому випадку", - цитує ІТАР-ТАРС слова наставника збірної Росії.

Коментуючи підсумок матчу проти Німеччини, Хіддінк заявив, що не задоволений поразкою, проте відзначив в цілому непогану гру росіян. Крім того, голландець підкреслив, що в багатьох епізодах російські футболісти грали краще німецьких, а в кінцівці зустрічі, на думку Хіддінка, росіяни "цілком награли на два пенальті".

Матч між Німеччиною і Росією, в якому визначався переможець четвертої відбірної групи ЧС-2010, пройшов в московських "Лужниках" увечері в суботу, 10 жовтня. Єдиний гол в матчі забив нападаючий збірної Німеччини Мирослав Клозе.

За підсумками зустрічі Німеччина закріпилася на першій сходинці турнірної таблиці і поїде на чемпіонат світу безпосередньо. Збірна Росії, що забезпечила собі друге місце, розіграє путівку в ПАР в стикових матчах, які пройдуть в листопаді.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк назвав збірну Росії фаворитом стикових матчів ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі