понеділок, 21 вересня 2009 14:51

Гравець "МанСіті" зігнав злість на вболівальнику (ФОТО)

Поліція Манчестера зайнялася розслідуванням інциденту, події після матчу англійських футбольних команд "Манчестер Юнайтед" і "Манчестер Сіті" (4:3). Про це повідомляє ВВС Sport. Після закінчення гри один з фанатів прорвався на поле, де у нього відбулася сутичка з форвардом "Сіті" Крейгом Белламі. Яку з команд підтримував фанат, не повідомляється.

У матчі з "Манчестер Юнайтед" Белламі забив два голи. Доля гри вирішилася на останніх секундах, коли Майкл Оуен забив у ворота "Манчестер Сіті" і приніс перемогу "МЮ".

Після гола Оуена один з глядачів вибіг на поле. Белламі вдарив вболівальника в обличчя. Ні футболіст, ні фанат не подавали заяву в поліцію, але інцидент все одно стане предметом розслідування.

Після матчу тренер "Манчестер Сіті" Марк Х"юз захистив Белламі. Х"юз заявив, що він не бачив сутички, але висловив думку, що вболівальник не повинен був вибігати на поле.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гравець "МанСіті" зігнав злість на вболівальнику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі