неділя, 20 вересня 2009 19:05

"МЮ" на останніх секундах вирвав перемогу в манчестерському дербі

"МЮ" на останніх секундах вирвав перемогу в манчестерському дербі
Гол форварда Майкла Оуена на 6-ій доданій хвилині матчу приніс "Манчестер Юнайтед" перемогу у принциповому дербі проти "Манчестер Сіті" в рамках 6-го туру чемпіонату Англії з футболу.

Поєдинок, що відбувся в неділю на "Олд Траффорд", завершився з рахунком 4:3 на користь господарів.

Команда Алекса Фергюсона протягом усього матчу вела в рахунку, однак "Сіті" знаходив в собі сили зрівнювати рахунок. На 90-й хвилині за рахунку 2:3 Крейг Белламі втретє в матчі зрівняв рахунок, і здавалося, що команди будуть задовольнятися бойовою нічиєю. Однак в останній тривалій атаці "МЮ" Райан Гіггз чудовим пасом врозріз знайшов Оуена на вході до штрафного майданчика, і той, відправивши м"яч у дальній кут, приніс своїй команді перемогу.

У команді Алекса Фергюсона, крім Оуена, відзначилися Уейн Руні (2-а хвилина), і двічі Даррен Флетчер (49 і 80). У "Ман Сіті" дубль оформив Белламі (52 і 90), ще один гол провів Гарет Беррі (16).

У результаті "МЮ" набрав 15 очок і зрівнявся з лідером прем"єр-ліги лондонським "Челсі", у якого, правда, є матч в запасі. У "Ман Сіті" залишилося 12 очок.

РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"МЮ" на останніх секундах вирвав перемогу в манчестерському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі