середа, 07 квітня 2010 18:02

Гравці "Ювентуса" будуть без зарплати, поки не почнуть перемагати

Гравці "Ювентуса" будуть без зарплати, поки не почнуть перемагати

Керівництво "Ювентуса" прийняло рішення позбавити гравців зарплати на той час, поки вони не почнуть перемагати.

Як інформує sportmediaset.it, сьогодні президент клубу Жан-Клод Блан зустрінеться із заступником генерального директора Роберто Беттегой, головним тренером Альберто Дзаккероні і декількома ключовими футболістами і розповість про те, як він збирається покращувати виступу команди.

Президент Ювентуса сподівається, що позбавлення зарплати стане дієвим кроком щодо повернення команди на перші позиції серії А. Також Блан підкреслив, що цей крок буде останнім з його боку з метою виправлення ситуації.

Цей сезон складається для "Ювентуса" вкрай невдало: чорно-білі вилетіли з Ліги Чемпіонів після групового турніру, а в Лізі Європи поступилися "Фулхему" в 1/8 фіналу. У той же час у Чемпіонаті Італії туринці займають лише 7-е місце, на три очки відстаючи від зони Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, після поразки з рахунком 0:3 від "Удінезе", "Ювентус" встановив новий антирекорд в клубній історії. Вже дев"ятнадцять матчів поспіль бьянконері не вдається зберегти свої ворота в недоторканості.

За матеріалами "Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Ювентуса" будуть без зарплати, поки не почнуть перемагати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі