пʼятниця, 19 березня 2010 08:29

"Фулхем" створив сенсацію в матчі проти "Ювентуса"

"Фулхем" створив сенсацію в матчі проти "Ювентуса"

Лондонський "Фулхем" розгромив туринський "Ювентус" у матчі-відповіді 1 / 8 фіналу Ліги Європи. Як повідомляється на офіційному сайті УЄФА, матч, який пройшов увечері в четвер, 18 березня, завершився з рахунком 4:1 на користь англійців.

Першими рахунок у матчі відкрили італійські футболісти - вже на другій хвилині зустрічі відзначився французький форвард гостей Давид Трезеге. Згодом "Фулхем" зрівняв рахунок, а потім забив два м"ячі.

Нарешті, на 82-ій хвилині матчу Клінт Демпсі, який вийшов на заміну, забив четвертий гол у ворота "Ювентуса", який надав англійській команді вихід в 1 / 4 фіналу.

Нагадаємо, в першому матчі в Турині "Ювентус" переграв "Фулхем" з рахунком 3:1. За сумою двох матчів "Фулхем" виявився сильнішим завдяки голу, забитому Демпсі наприкінці другого матчу.

Тим часом в інших матчах 1 / 8 фіналу Ліги Європи "Стандарт" переграв "Панатінаїкос" (1:0), "Марсель" програв "Бенфіці" (1:2), а "Вердер" зіграв внічию з "Валенсією" (4: 4).

"Фулхем" - "Ювентус" - 4:1

Голи: Замора, 9, Гера, 39, 49 (з пенальті), Демпсі, 83 - Трезеге, 2

Фулхем: Шварцер, Келлі (Демпсі, 71), Хангеланд, Хьюз, Конческі, Дафф, Бейрд, Етуху, Девіс, Гера (Ріізе, 85), Замора

Ювентус: Кіменті, Саліхаміджич, Каннаваро, Зебіна, Гроссо (Дель П"єро, 85), Каморанезі (Де Чельє, 52), Феліпе Мело, Сіссоко, Кандрева (Грігера, 29), Дієго, Трезеге

Попередження: Каморанезі, Дієго, Феліпе Мело

Вилучення: Каннаваро, 27, Зебіна, 90 +1

За матеріалами Лента, Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Фулхем" створив сенсацію в матчі проти "Ювентуса" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі