понеділок, 09 липня 2012 14:55

"Газпром" став шостим офіційним спонсором Ліги чемпіонів

"Газпром" став шостим офіційним спонсором Ліги чемпіонів
"Газпром" буде "смажити" УЄФА три сезони. Фото: bfm.ru

Європейський футбольний союз (УЄФА) оголосив про підписання угоди з компанією "Газпром", яка стане офіційним партнером Ліги чемпіонів і Суперкубка УЄФА.

"Газпром" буде спонсорувати Лігу чемпіонів протягом трьох років - з 2012-го по 2015-й. А Суперкубок - 2012, 2013 і 2014 роки.

"Я радий тому, що "Газпром" став офіційним партнером Ліги чемпіонів на період з 2012 по 2015 рік. "Газпром"- глобальна енергетична компанія і на сьогоднішній день вона здійснює поставки природного газу більш ніж в 20 країнах Європи, та й взагалі в усьому світі. Безумовно, від цього Ліга чемпіонів отримає величезну користь. Також ми чекаємо, що причетність до Ліги чемпіонів допоможе "Газпрому" просувати свою торгову марку на світовому ринку", - зазначив глава UEFA Events SA Девід Тейлор.

Відзначимо, що "Газпром" услід за Heineken, UniCredit, Ford, MasterCard і Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) став шостим офіційним партнером Ліги чемпіонів в період з 2012 по 2015 рік.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" став шостим офіційним спонсором Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі