понеділок, 21 травня 2012 18:50

Дрогба йде з "Челсі" в китайський клуб - ЗМІ

Дрогба йде з "Челсі" в китайський клуб - ЗМІ
Дідьє Дрогба не став продовжувати контракт з "Челсі". Фото: afp.com

Нападаючий лондонського футбольного клубу "Челсі" Дідьє Дрогба залишить команду в міжсезоння. Івуарієць вже сповістив партнерів по команді про свій відхід. Про це повідомляє France Football.

Дрогба не став підписувати з "Челсі" новий контракт. Попередня угода івуарійського форварда з клубом закінчилася 19 травня, в день фіналу Ліги чемпіонів. "Челсі" вперше в історії став володарем найпрестижнішого клубного трофея в Європі, обігравши у вирішальному матчі мюнхенську "Баварію". Дрогба став кращим гравцем фіналу, зрівнявши рахунок в кінцівки і забив вирішальний одинадцятиметровий у серії післяматчевих пенальті.

За інформацією ЗМІ, Дрогба може продовжити кар'єру в китайському клубі "Шанхай Шеньхуа", в складі якого виступає колишній партнер івуарійця по "Челсі" Ніколя Анелька.

Дрогба виступав у складі "Челсі" з 2004 року. За цей час форвард я провів 339 матчів, в яких забив 157 м'ячів. Разом з лондонцями Дрогба тричі ставав чемпіоном Англії (в 2005, 2006 і 2010 роках), чотири рази вигравав Кубок Англії і два рази перемагав в Кубку англійської ліги.

Зараз ви читаєте новину «Дрогба йде з "Челсі" в китайський клуб - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі