вівторок, 22 листопада 2011 18:34

"Донбасу" знадобився овертайм, щоб перемогти "Південний Урал"

"Донбасу" знадобився овертайм, щоб перемогти "Південний Урал"

Черговий поєдинок "Донбасу" в рамках чемпіонату Вищої хокейної ліги видався вкрай напруженим. За великим рахунком, перевага підопічних Олександра Куликова в протистоянні з "Південним Уралом" з Орська не викликала сумнівів. Досить подивитися на підсумкову статистику кидків - 40 проти 17-ти.

Однак не дарма хокеїсти Орська в трьох останніх матчах пропускали лише по одній шайбі. У вівторок блискуче зіграв голкіпер "Південного Уралу" Сергій Магарілов, який не раз рятував господарів.

Донеччани пропустили першими. Епізод, до речі кажучи, не був однозначним. На дев'ятій хвилині Роман Музичко в протистоянні із захисником "Донбасу" встиг кинути по воротах. Царегородцев відбив шайбу щитком, після чого в нього врізався форвард "Південного Уралу", який у буквальному сенсі зніс і голкіпера гостей, і ворота. Зрозуміло, десь там була і шайба. Арбітр взяв паузу, переглянувши епізод, і вирішив зафіксувати взяття воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колеснікова обрали президентом ХК "Донбас"

Потім і настав зоряний час Сергія Магарілова. Як він примудрявся відбивати численні кидки по своїх воротах, часом просто із забійних позицій, - загадка. Але все ж у дебюті третього періоду Кочетков знайшов на дальній штанзі Варламова, який переправив шайбу в кут воріт господарів.

Донеччани цілком могли вирвати перемогу ще в основний час. Однак знову блискуче проявив себе Магарілов, який не дозволив відзначитися Матерухіну і Бєлухіну. І все ж в овертаймі "Донбасу" вдалося закинути переможну шайбу. Господарі порушили правила, що дало можливість донеччанам замінити Царегородцева п'ятим польовим гравцем. В результаті, шайба опинилася у Кочеткова, який, перебуваючи перед воротами, переправив її в сітку - 2:1.

"Донбас" у відмінному настрої повертається до Донецька, де з 25 по 27 листопада пройдуть поєдинки Континентального кубка.

Чемпіонат ВХЛ

"Південний Урал" (Орськ) - "Донбас" (Донецьк) - 1:2 ОТ (1:0, 0:0, 0:1, 0:1)

Шайби: Музичко (Казарін), 08:04 (1:0). Варламов (Кочетков), 41:23 (1:1). Кочетков (Журун, Бєлухін), 63:12 (1:2).

Зараз ви читаєте новину «"Донбасу" знадобився овертайм, щоб перемогти "Південний Урал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі