четвер, 18 жовтня 2012 09:38

"Донбас" зазнав найбільшої поразки в КХЛ

"Донбас" зазнав найбільшої поразки в КХЛ
"Донбас" програв "Барису" із Астани ФОТО: hcdonbass.com

Донецький "Донбас" не зміг здобути позитивний результат в Астані в черговому матчі чемпіонату КХЛ. Підопічні Юліуса Шуплера відкривши рахунок у матчі, не змогли протистояти атакуючому натиску команди з Казахстану.

1:6 - це найбільша поразка "Донбасу" в нинішньому чемпіонаті Континентальної хокейної ліги, повідомляє "Террикон".

"Перші два періоди для моєї команди були непоганими, - каже головний тренер донецької команди Юліус Шуплер. - Грали на рівних, старалися, команда діяла за завданням. При рахунку 2:1 створили моменти, але не реалізували їх.

В останньому періоді допустили три грубі помилки, які вплинули на результат. Прикро, що це найбільша поразка. Нам треба розібратися і зробити аналіз. Вітаю колегу з перемогою, його команда цю перемогу заслужила."

"Барис" (Астана) - "Донбас" (Донецьк) - 6:1 (1:1, 1:0, 4:0)

Шайби: 0:1. Вілсон - 15:53, 1:1. Краснослободцев (Хатчисон) - 19:13, 2:1. Боченскі (Хедман) - 32:30, 3:1. Савченко (Жайлауов, Краснослободцев) - 45:05, 4:1. Спиридонов (Боченскі, Руденко) - 53:14, 5:1. Боченскі (Макдона) - 56:13, 6:1. Старченко (Хедман) — 56:47.

"Донбас": Ерсберг. Вілсон-Бабчук, Понікаровський-Бєлухін-Федотенко, Обшут-Терещенко, Кііскінен-Недорост-Дадонов, Подхрадскі-Пуйстола, Туппурайнен-Віртанен-Петтерссон, Сільницький-Матоушек, Кочетков-Варламов-Матерухін.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" зазнав найбільшої поразки в КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі