неділя, 28 жовтня 2018 19:37

Дно пробито: "Динамо" вдома програло "Львову"

Дно пробито: "Динамо" вдома програло "Львову"
За півтора роки в "Динамо" Хацкевич не навчив команду грати проти аутсайдерів

В матчі 13 туру Української прем'єр-ліги київське "Динамо" програло вдома "Львову". Вперше в історії "Львів" зміг обіграти "біло-синіх", та ще й на виїзді.

Такої ганьби "Динамо" не знало давно. Хоча, чому давно, півтора місяці тому програли вдома "Карпатам". Але жодних висновків зроблено не було. Тренерський штаб залишився біля керма, за рахунок перемог над "Маріуполем" та "Арсеналом". Малюнок гри "киян", якщо його можна таким назвати, жодних змін не зазнав. Все та ж сама відсутність награних комбінацій та покладання на індивідуальну майстерність гравців. Такий стиль в довгостроковій перспективі жодного результату не дає.

В матчі проти "Львова" сценарій матчу був зрозумілий до стартового свистка. "Леви" приїхали відбиватись, та при можливості вибігати в контратаку. "Динамо", маючи в чемпіонаті ще 9 суперників, зі схожим стилем, нічого протиставити не змогло. І нехай не вводить в оману статистика: 16 ударів, 4 в площину - з усіх цих ударів, реальну небезпеку володінням Бандури не ніс жоден. Всі удари в площину були з дальньої відстані та майже без проблем забирались воротарем. Винятком можна вважати хіба що, удар Вербича на 70 хвилині. В підсумку всі атаки "Динамо" зводились до абсолютно беззмістовних та банальних закидань м'яча у штрафну. Не маючи в складі Бесєдіна це користі не принесло.

Як би це не звучало, але "Динамо" цілком заслужено програло "Львову". Тренерський штаб вкотре продемонстрував свою безпомічність. Тренер, який себе поважає, не шукав би виправдань, а визнав би свої помилки і подав у відставку. Але не Хацкевич, він перестане знущатись над вболівальниками лише тоді, коли увірветься терпець Ігоря Суркіса. Скоріше б президент "киян" прийняв це важке, але таке потрібне команді рішення.

УПЛ, 13 тур

Динамо - Львів 0:1

Гол: Тейлор 21

Вилучення: Сабіно 90+4

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гірники" розгромили "Арсенал" та відірвались від "Динамо"

Наступний матч в УПЛ для "киян" буде надпринциповим. "Динамо" зіграє на виїзді проти лідера чемпіонату донецького "Шахтаря". Матч відбудеться 3 листопада на ОСК "Металіст".

Зараз ви читаєте новину «Дно пробито: "Динамо" вдома програло "Львову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі