вівторок, 22 травня 2012 13:56

"Динамо" випустило колекцію наручних годинників

"Динамо" випустило колекцію наручних годинників
У колекції п'ять видів годинників ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) спільно з IMC Manufactoria (Швейцарія) розробили нову колекцію наручних годинників з динамівською емблемою.

У колекції п'ять видів годинників, на будь-який смак. Вони втілюють класичний стиль і оснащені сучасним механізмом. На них надається безстрокова гарантія за умови належного використання.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Блохін відкрив музей "Динамо" на "Олімпійському"

Нова колекція є продовженням співробітництва "Динамо" з компанією. Два роки тому в клубному магазині була представлена перша лінія наручних годинників з колишнім логотипом команди. Досвід виявився успішним, годинники користувалися попитом у покупців, тому співпрацю було вирішено продовжити.

"У колекції представлені поки що тільки чоловічі моделі, - говорить Валерій Німенко, директор представництва IMC Manufactoria в Україні. - Але оскільки у футбольного клубу "Динамо" багато уболівальників, думаю, що наступним кроком нашої співпраці може стати розробка жіночих моделей. Хочу зазначити, що годинник виконаний за індивідуальним замовленням футбольного клубу, тому їх кількість обмежена.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Візьму слинявчик" - на "Олімпійському" відкрився фан-шоп "Динамо"

Годинники нової колекції продаються виключно у клубних магазинах "Динамо" і є унікальними. Пропоновані три моделі годинників з логотипом "Динамо" відрізняються як за технічними характеристиками, так і за ціною - від бюджетних моделей до механічних класу люкс," - зазначив Німенко.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" випустило колекцію наручних годинників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі