середа, 13 лютого 2013 13:19

"Динамо потребує перемоги найбільше" - Федорчук

"Динамо потребує перемоги найбільше" - Федорчук
Олег Федорчук найбільше переживає за "Динамо". Фото: ukrfootball.in.ua

Напередодні поновлення футбольного сезону своїми очікуваннями від матчів єврокубків поділився колишній тренер сімферопольської "Таврії" Олег Федорчук.

"Найбільше мене непокоїть доля київського "Динамо", – каже Олег Вікторович. - Хоч "Бордо" – аж ніяк не топовий суперник, але французам не треба з останніх сил боротися у власному чемпіонаті. Вони перебувають у середині таблиці й можуть зосередитися на єврокубках. А от киянам перемога потрібна, як нікому з українських команд. Тривалі невдачі не властиві цьому клубові. Минула осінь підірвала віру гравців у свої сили. Олег Блохін довгий час перебував поза колективом. Ще одна невдача може підкосити динамівців. Навіть якщо програють "Шахтар", "Дніпро" чи "Металіст", то для них програш не стане трагедією. Для "Динамо" поразка буде просто катастрофою. Це може позначитися і на виступах у чемпіонаті", - каже Олег Вікторович.

Влітку клуб здійснив кілька невдалих трансферів.

"Приходили великі групи людей. Новобранці команди оголошувалися ледь не її рятівниками. А вже за три-чотири місяці цих рятівників продавали чи віддавали в оренду в інші клуби. Це ніяк не сприяло психологічній стабільності в колективі, що вкрай необхідно для досягнення високих результатів", - зазначив він.

Нагадаємо, що сьогодні свій перший офіційний матч сезону проводить "Шахтар". У Лізі Чемпіонів гірники поміряються силами з дортмундською "Боруссією". Завтра старт у Лізі Європи беруть ще три українських колективи. "Динамо" зіграє з "Бордо", "Металіст" із "Ньюкаслом", а "Дніпро" поміряється силами з "Базелем".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо потребує перемоги найбільше" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі