вівторок, 12 лютого 2013 14:19

Ліга Європи. "Динамо" розсудить румунський "Бред Пітт", "Дніпро" і "Металіст" - норвезькі "вікінги"

Ліга Європи. "Динамо" розсудить румунський "Бред Пітт", "Дніпро" і "Металіст" - норвезькі "вікінги"

Стали відомі бригади арбітрів, які обслуговуватимуть матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

Перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА між футболістами київського "Динамо" і французького "Бордо" обслуговуватиме суддівська бригада з Румунії, яку очолює найкращий арбітр цієї країни Олександру Дан Тудор.

На лінії 41-річному Тудору будуть асистувати Крістіан і Аурел Оніце. Четвертий рефері - Октавіан Шовре. Додаткові помічники арбітра - Овідіу Алін Хецеган і Крістіан Балаж.

Тудор в Румунії вважається досить жорстким арбітром, часто перериває гру свистками і легко роздає жовті та червоні картки.

Цікаво, що в румунських ЗМІ Тудор фігурує під прізвиськом "Бред Пітт". Саме так кілька років тому назвав арбітра один з клубних президентів, будучи вкрай незадоволеним тим, як Тудор відсудив матч його команди.

Це не перший візит Тудора в Україну - у 2010 році він працював головним тренером на матчі плей-офф Ліги Європи "Таврія" - "Байєр", який закінчився перемогою німецьких гостей з рахунком 3:1.

Відзначимо, що на інших матчах українських команд на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи працюватимуть норвезькі бригади арбітрів - Свейн Моен буде головним суддею на матчі "Базель" - "Дніпро", тоді як на грі "Металіста" і "Ньюкасла" головним арбітром буде Том-Харальд Хаген.

Нагадаємо, матч київського "Динамо" і "Бордо" розпочнеться о 20:00. Трансляція на телеканалі 2+2. Двома годинами пізніше "Дніпро" вийде в гостях на поле проти "Базеля", а також "Металіст", який в Англії зіграє з "Ньюкаслом". Трансляції відповідно на телеканалах 2+2 та "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. "Динамо" розсудить румунський "Бред Пітт", "Дніпро" і "Металіст" - норвезькі "вікінги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі