понеділок, 10 березня 2008 14:29

Да Сілва: англійська преса вигадала вибачення Тейлора

Форвард "Арсенала" Едуардо да Сілва, який отримав важку травму, заявив, що його кривдник навіть не вибачився за свій вчинок.  Інцидент стався 23 лютого на початку матчу між "Бірмінгемом" і "Арсеналом", коли Тейлор зробив брудний підкат проти Едуардо, який спричинив подвійний перелом гомілкової кістки у хорватського форварда.

Травма нападника "канонірів" була настільки серйозна, що могла спричинити ампутацію ноги Едуардо, коли б не оперативне втручання медиків "Арсеналу".

Раніше повідомлялося, що захисник "Бірмінгема" приніс вибачення хорватському футболістові, і той прийняв їх, заявивши, що "у футболі трапляється всяке". Проте в неділю Едуардо спростував цю інформацію.

- Історія про те, що Тейлор відвідував мене в лікарні і вибачився - повністю вигадана англійською пресою, - заявив футболіст в інтерв"ю хорватському телебаченню.

Попередній термін відновлення від травми, яку отримав Едуардо, 8-9 місяців, тому форвард вимушений буде пропустити чемпіонат Європи-2008, який пройде влітку на полях Австрії і Швейцарії.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Да Сілва: англійська преса вигадала вибачення Тейлора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі