пʼятниця, 08 травня 2009 08:15

ЧС-2009 з хокею. Канада вийшла у півфінал (ВІДЕО)

ЧС-2009 з хокею. Канада вийшла у півфінал (ВІДЕО)
У чвертьфінальному матчі чемпіонату світу з хокею, що проходить у Швейцарії, збірна Канади обіграла команду Латвії (4:2) і вийшла у півфінал турніру.

У першому періоді збірна Латвії діяла сконцентровано, і в цілому гра була рівна, з невеликою територіальною перевагою збірної Канади. Проте в другому періоді прибалтійці все ж не зберегли свої ворота в недоторканності.

На 26-ій хвилині Дерек Рой зліва увірвався в зону суперника, зробив простріл, і Дені Хітлі метрів з трьох розстріляв у дотик ворота Масальскіса. Ще через десять хвилин реалізували чисельну перевагу. Хемьюс обробив шайбу під кидок на синій лінії та сильно кинув низом. Шайба пройшла впитул зі штангою - Масальскіс врятувати не зміг - 2:0.

Через три хвилини збірна Латвії змогла відіграти одну шайбу та поновити інтригу. Контратака збірної Латвії, захисник Галвіньш по лівому флангу увірвався в зону суперника та потужно кинув у дальній кут - 2:1. Але довго радіти хокеїстам збірної Латвії не довелося - і хвилини не пройшло, як канадці відновили статус-кво. Кидок із середньої дистанції голкіпер парирував, але Стемкос був першим на добиванні і відправив шайбу до порожніх воріт - 3:1.

Через дві хвилини після початку другого періоду латиші знов зуміли скоротити розрив у рахунку - Ниживій з правого флангу зробив передачу в центр, і Васильєв, не замислюючись, сильно прострелив одразу по воротах, під поперечину - 3:2.

Але ще через дві хвилини Ломбарді сам прорвався до воріт, продемонстрував відмінний дриблінг, потім пройшов Масальскіса і відправив шайбу до порожнього кута воріт суперника - 4:2.

Збірна Канади вийшла в півфінал ЧС-2009, де зустрінеться з переможцем протистояння збірних Швеції та Чехії.


livesport.ru, iihf.com
Зараз ви читаєте новину «ЧС-2009 з хокею. Канада вийшла у півфінал (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі