середа, 14 квітня 2010 17:18

Чигринський випереджає Кака зі значним відривом

Чигринський випереджає Кака зі значним відривом

Перехід бразильця Кака з "Мілана" в мадридський "Реал" потрапив в список гірших трансферів сезону, здійснених іспанськими клубами. Список, у який увійшли десять переходів, був складений популярним сайтом Goal.com і опублікований 14 квітня. Перехід Кака, який був куплений за 65 мільйонів євро, посів десяте місце.

Goal.com відзначає, що головною причиною потрапляння покупки Кака в список гірших трансферів стала саме висока вартість футболіста. У чемпіонаті Іспанії Кака взяв участь в 19 матчах, забив сім голів і віддав п"ять результативних передач.

Найгіршим трансфером сезону в Іспанії визнаний перехід японця Шунсуке Накамура з шотландського "Селтіка" в "Еспаньол" на правах оренди. Друге місце зайняла покупка "Реалом" у "Ліона" французького нападаючого Каріма Бензема (35 мільйонів євро), третє - перехід українського захисника Дмитра Чигринського з "Шахтаря" до "Барселони" (25 мільйонів євро).

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Чигринський випереджає Кака зі значним відривом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі