пʼятниця, 11 жовтня 2013 10:57

"Це жлобство і нічого більше" - Розенбаум обурився освистуванням Володимира Кличка після бою з Повєткіним

"Це жлобство і нічого більше" - Розенбаум обурився освистуванням Володимира Кличка після бою з Повєткіним
Розенбаум не помилував ні вболівальників, ні російське керівництво. Фото: izvestia.ru

Народний артист Росії Олександр Розенбаум заявив, що його вразила поведінка публіки, яка освистала Володимира Кличка після бою з Олександром Повєткіним.

"Це те, що вразило мене в матчі найбільше. Нічого мене більше так не вразило, як це. Це жлобство. Це мало вихована публіка. Нічого більше. Жодного відношення до вболівальників ця публіка не має. Що у футболі, що в хокеї, що в боксі, де завгодно є переможець, якого люди вітають, бо він переможець, тим більше явний. Якщо люди не вміють це робити, їх треба навчити. Якщо не можете навчити - визнайте свою слабкість", - сказав Розенбаум в ефірі програми "Великий бокс" на телеканалі "Інтер".

"Що б зробив пристойний керівник держави на наступний день після цього? Пристойний керівник або хто-небудь з керівництва пристойною країни? Він би сказав: "Шановні шанувальники спорту, боксу, шановні телеглядачі. Вибачте, будь ласка, що деяка кількість мало вихованих людей свистіла". І все б припинилося! Але не хочуть і не вміють, тому що слабкі. Сильні так поводитися ніколи не будуть", - додав він.

Нагадаємо, що Володимир Кличко в 12-раундовому поєдинку одноголосним рішенням суддів переміг Олександра Повєткіна за очками і відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Поєдинок проходив у Москві.

Зазначимо, що після бою публіка освистала Володимира Кличка під час його вдячної промови.

Зараз ви читаєте новину «"Це жлобство і нічого більше" - Розенбаум обурився освистуванням Володимира Кличка після бою з Повєткіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі