вівторок, 08 жовтня 2013 14:29

Знайшли винного: команда Повєткіна хоче дискваліфікувати суддю бою

Знайшли винного: команда Повєткіна хоче дискваліфікувати суддю бою
Команда Повєткіна ніяк не заспокоїться після поразки від Кличка ФОТО: Reuters

Олександр Повєткін буде домагатися матчу-реваншу проти Володимира Кличка. "Російський витязь", який програв бій проти українського суперника, заявив, що зробить для цього все можливе. Про це в ефірі Life News повідомив менеджер Олександра Повєткіна Дмитро Іванов.

"Ми будемо домагатися повторення бою з Володимиром Кличком. Нехай не зараз, але пізніше він точно відбудеться, - повідомив Life News менеджер Олександра Дмитро Іванов. - Ми подаємо протест на суддівство і вимагаємо, щоб суддю Луїса Пабона на рік усунули від суддівства. Також ми хочемо домогтися , щоб рейтинг Повєткіна не знизився, щоб якомога швидше вийти на матч-реванш з Кличком."

У команді Повєткіна вважають, що українець боксував брудно, а рефері крізь пальці дивився на заборонені прийоми в боксі.

"У ринзі він заважає проведенню бою, іноді використовував заборонені прийоми, - вважає старший тренер Олександра Повєткіна Олександр Зімін. - Наприклад, нависає на партнера, відштовхує його, підкручує вліво-вправо. Тобто це - заборонені дії, і, на жаль, рефері дав всього лише одне попередження."

Поєдинку в Олімпійському пророкували титул бою десятиліття, але він вийшов неоднозначним. Перемогу судді одноголосно віддали Володимиру Кличку. Але шанувальникам боксу і експертам не сподобалася манера ведення бою українським боксером.

Володимир Кличко проявив себе на рингу не стільки як боксер, а скоріше як борець. Він постійно навалювався на Повєткіна, не даючи супернику можливості атакувати, і не раз проводив прийоми, схожі на кидок через стегно. Пізніше український боксер зізнався, що свого часу займався дзюдо.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли винного: команда Повєткіна хоче дискваліфікувати суддю бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

169

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі