неділя, 05 квітня 2009 14:13

Brawn виграє Гран-прі Малайзії

Brawn виграє Гран-прі Малайзії
Британець Дженсон Баттон з команди Brawn виграв другий етап чемпіонату світу з автоперегонів у класі машин "Формула-1" - "Гран-прі Малайзії".

Гонка була призупинена за 24 кола до фінішу через сильну зливу. Кліматичні умови примусили організаторів випустити на трасу машину безпеки, а потім і зовсім вивісити червоні прапори. Траса була схожа на бурхливу річку, і гонщики по ходу гонки скаржилися на погану видимість. Після тривалого обговорення, яке розтягнулося майже на годину, було ухвалено рішення не поновлювати гонку і встановити остаточні результати на момент зупинки.

Друге місце зайняв Тімо Глок ("Тойота"), третє — Нік Хайдфельд ("БМВ-Заубер"), четверте, — Ярно Труллі ("Тойота"), п"яте — Рубенс Баррікелло ("Браун"), шосте — Люіс Гамільтон ("Макларен"), сьоме, — Ніко Росберг ("Уїльямс"), восьме, — Марк Уеббер ("Ред Булл").

Гонщики отримають лише половину залікових балів, оскільки за правилами, для нарахування 100% балів необхідно проїхати 75% дистанції, тобто 42 кола. У Малайзії ж спортсмени проїхали 33.

Gazeta.ua, Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Brawn виграє Гран-прі Малайзії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі